Srpski telegraf poklanja dodatak "Ruski lekar": Toplotni udar preti i kad niste na suncu!

Autor:

Lifestyle

17.07.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom leta, a pogotovo u danima kada se beleže tropske vrućine, opasmost od sunčanice i toplotnog udara je velika, pa zato treba usvojiti korisne savete i pridržavati se uputstva lekara kako ne bi došlo do ozbiljnijih zdravstvenih komplikacija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Osim toga, u dodatku "Ruski lekar" možete saznati i kako treba da se ponašate ako neko u vašoj blizini doživi toplotni udar, koji su simptomi, kako mu ukazati prvu pomoć do dolaska stručnjaka, kao i koji su to prirodni lekovi koju mogu da spreče sunčanicu ili toplotni udar.

U dodatku možete proičitati i kako se otarasiti komaraca uz pomoć prirodnih sredstava, kako to kupke mogu da spreče pojavu Parkinsonove bolesti, koje namrinice treba konzumirati za bolju krvnu sliku i koje su to tajne zdrave ishrane Rusa.

O svemu ovome više možete pročitati u dodatku "Ruski lekar" koji Srpski telegraf svojim čitaocima poklanja savkog četvrtka.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading