Želite da budete erotični i zavodljivi? Onda morate da razvijete ovih 5 navika

Autor: Dnevno.rs, Republika

Lifestyle

13.07.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta to opisuje erotičnu ženu, onu koja savršeno komunicira sa svojom ženstvenošću i oseća se odlično u svojoj seksepilnosti? Sigurnost, inteligencija ili stav? Jedno je jasno: ona je izuzetno opuštena, osvaja pogledom, pokretom i držanjem. Ali pored toga, ona poseduje pet izraženih navika koje je izdvajaju u masi drugih:

RepublikaFoto: Photo by Valeria Boltneva from Pexels
Foto: Ilustracija

1. Erotične žene ne ulaze u prebrzo u intimne odnose.

Erotična žena je vrlo opuštena i uživa u seksu, ali najradije čeka pre nego što se odluči na intimni čin s novim partnerom, posebno ako želi ozbiljnu vezu i posvećenost. Daleko od toga da su takve žene ograničene nekim pravilima: one jednostavno znaju da brzanje sa seksualnim odnosom ima previsoku cenu.

Seks izaziva lučenje oksitocina – "droge" zaljubljenosti. Pod njenim dejstvom, partner može da izgleda kao naša srodna duša ali se takva iluzija završava neuspehom.

Poželjne žene vide izlaske kao priliku za upoznavanje. Dok održavaju distancu mogu lakše i pouzdanije da procene one koji samo traže dobar provod. Takve žene nikuda ne žure i ne dozvoljavaju da bilo čija nestrpljivost predstavlja i pritisak na njih.

2. One su strastvene u svemu što rade.

Dama koja zrači seksipilom nije zavisna od svog partnera: ne drži se svom snagom za njega. Muškarac čini njen život lepšim, ali on ne predstavlja njen život.

Dok mnoge žene pogrešno spajaju život sa životom partnera u nadi da će dostići izuzetnu bliskost, opuštena i sigurna žena zna da njena nezavisnost nije prepreka već šansa za lepšu vezu. Privlačna je ona žena koja svoj život ispunjava zanimljivim i vrednim poduhvatima, osmišljava ciljeve i dostiže ih, a često ima i potpuno odvojenu karijeru, hobije i bankovne račune.

3. One su emocionalno stabilne.

Žene koje odlikuje erotičnost i snaga su u velikoj meri stabilne i smirene, te znaju da kontrolišu svoju ljutnju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Poželjne žene znaju da sreća potiče iznutra, nasuprot svim spoljnim izvorima koji ih okružuju. Zato one stvaraju stabilnost tako što uspevaju da ih različitih izvora zadovolje svoje emotivne potrebe: izlaze s prijateljicama, redovno vežbaju, oslobađaju se stresa različitim relaks tehnikama tako da s partnerom mogu biti tople, nežne, pune razumevanja i ljubavi. Erotične žene znaju da samo uz uravnotežen život mogu imati srećnu i uspešnu vezu.

4. One poznaju svoje granice.

Jake i seksepilne žene ne plaše se da govore i slobodno izražavaju stavove.

To se naročito odnosi na granice koje žele da postave u vezi: kako u seksu, tako i u drugim elementima odnosa. Žene koje se ponašaju kao "otirači" ne bude želju i interesovanje kod muškaraca. Erotične i jake žene nisu toliko zahtevne niti zahtevaju poseban tretman. One jednostavno očekuju određeni nivo poštovanja i ne plaše se da izraze svoje potrebe.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

5. One ne jure grlom u jagode.

Žena se danas bori sa brojnim pritiscima: šta da jede kako bi bila vitka, kad je pravo vreme za udaju, kad treba da počne da rađa! Međutim, takva žurba ne samo da ometa razvoj i učvršćenje suštinske ženstvenosti, već dovodi i do pogrešnih izbora i posledičnih tegobnih rastanaka.

Erotična žena je sigurna u sebe i svoje kvalitete, u potpunosti drži uzde života u svojim rukama i prati svoj ljubavni odnos iz dana uz dan. Ako oseti da to ipak nije iskreno i pravo partnerstvo, radije se odlučuje za samoću a sa moćnom ženstvenošću ta samoća nikad ne traje predugo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading