Genijalan trik za popravku rajferšlusa, samo ova stvar vam je potrebna

Autor: Republika

Lifestyle

11.05.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajferšlus koji otkazuje poslušnost, posebno u situacijama kada nam se žuri, noćna je mora koja se svakom desila makar jednom. Da ne biste bacali svoju odeću, obuću ili torbe, donosimo vam jednostavno rešenje za spas rajferšlusa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, na Jutjubu je objavljen snimak koji je pogledan više od 11 miliona puta, i to ne bez razloga.

Tu ćete tačno videti šta morate da uradite kako bi sami popravili rajferšlus koji više ne radi kako treba, odnosno račva se.

Sve što vam treba su špicasta kliješta kojima lagano pritisnete zatvarač kako je pokazano u videu - i više se neće razdvajati, već ćete ga moći normalno zatvoriti.

Pogledajte u videu kako ga popraviti:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dragan

12.05.2019 18:28

(1) video-klip je iz 2014. !! (2) pitajte bilo kog krojača u Beogradu, a puno njih menja/popravlja rajsferšluse, reći će vam da je jedino uspešno rešenje ovog problema zamena jahača/klizača i to samo pod uslovom da postoje oba metalna graničnika na njegovim krajevima. Ukoliko nedostaje jedan metalni graničnik, menja se CEO rajsferšlus.