NEPRIKOSNOVENA ŽENSTVENOST: Suzana Perić predstavila novu kolekciju "Budoar"

Autor:

Lifestyle

22.04.2019

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haljine su izrađene od tila, čipke i svile, a poseban akcenat stavljen je na dobro ukrojena odela sa detaljima od čipke.

RepublikaFoto: Promo
Suzana Perić

Vrhunac manifestacije "Dani Beograda" bila je revija kreatorke Suzane Perić "Budoar" u Skupštini grada Beograda. Nije nikakvo iznenađenje što je ovaj modni događaj izazvao veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da je ova dizajnerka omiljena među poznatim damama, pa su tako u prvim redovima bili Ana Kokić, Danijela Karić i Ivan Mileusnić, Irena Vujović, Ivona Jevtić, dr Nada Macura, Ivan Bekjarev, Adriana Čortan, Jellena, Sanja Ilić Balkanika, Dragana Katić i mnogi drugi.

Foto: Promo

Kolekcija za proleće/leto 2019. pod nazivom "Budoar" ističe lepotu žene i vraćaju ženstvene krojeve na velika vrata. Naime, raskošne haljine prvi put počinju da ističu ženstvenost lepšeg pola u visokom i kasnom srednjem veku, za koji se vezuje i pojava budoara, ženskog kutka za oblačenje i doterivanje. U nameri da novim kreacijama za proleće i leto vešto, maštovito i originalno istakne ženstvenost, modna dizajnerka Suzana Perić inspiraciju je pronašla upravo u detaljima ovog ženskog kutka.

U prostoriji koja je pandan muškom kabinetu, a smeštena je pored spavaće sobe, osim toaletnog stočića i garderobera obavezni su bili baldahini od finih tananih materijala nalik tilu ili čipki, ukrasi od perja i gomila svilenih jastučića. Haljine izrađene upravo od tila, čipke i svile preovladavaju u kolekciji, a poseban akcenat stavljen je na dobro ukrojena odela sa detaljima od čipke. Dodatnu lepršavost i prozračnost celoj kolekciji daju modeli od tila i šljokica, kao i svilene bluze sa mašnama. Kada je reč o koloritu, zastupljene su nežne i pastelne nijanse.

Fotografije sa revije možete pogledati u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading