SAMO 4 PROSTA TRIKA: Frizer Dženifer Aniston otkrio tajnu njene besprekorne kose!

Autor: Republika

Lifestyle

19.03.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni frizer koji vodi računa o kosi holivudske glumice Dženifer Aniston otkrio je savete koje svaka žena treba da usvoji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dženifer Aniston

Dženifer Aniston ima 50 godina, a izgleda odlično i mnoge žene joj zavide na liniji, ali i blistavoj i kvalitetnoj kosi.

Mnoge dame u želji da imaju kosu poput holivudske glumice, od frizera često traže slične frizure. Njen frizer je za Maire Claire otkrio tajnu njene savršene kose.

Nemojte često da perete kosu

Holivudska zvezda savetuje da što4 duže izdržite bez šamponiranja kose. Ona svoju kosu pere svaka tri do četiri dana, a u sjajnoj i blistavoj kosi joj pomaže šampon za suvo pranje kose.

Takođe, bitno je da i kada je perete, to radite isključivo u toploj vodi, nikako prevrućoj. Na taj način ćete sačuvati boju kose.

Vodite računa o toploti

Anistonova vodi računa o upotrebi fena za kosu, figara ili pegle jer zna koliko mogu da oštete vlasi. Zato, osuši samo koren kose, dok ostatak suši prirodnim putem.

RepublikaFoto: Photo by Erick Larregui on Unsplash

Dobra boja se ne dobija preko noći

Da bi dobila boju kose  na kojoj mnoge žene zavide, treba joj dosta vremena. Njen frizer ističe kako su išli od plave do crne boje, a idealnu boju su dobili tako što su se našli na sredini. 

Ne prati slepo trendove

Glumica i njeni stilisti dobro znaju šta joj najbolje stoji, te nisu pobornici prolaznih trendova, nego se drže klasike i biraju isključivo ono što se uklapa u njen stil.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading