Pevačica Fergi izgleda savršeno i ima neverovatno tanak struk: Ovo je njen tajni sastojak

Autor: Republika

Lifestyle

04.01.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vitak struk postiže se redovnim vežbanjem i što zdravijom ishranom, ali postoji i jedna čarobna namirnica, koju već imate u svojoj kuhinji, koja vam može pomoći u postizanju tog cilja.

RepublikaFoto: Instagram.com/fergie
Fergi savršeno izgleda

Ona dokazano topi masne naslage, smanjuje količinu šećera u krvi i kontroliše težinu. Kako vas ne bismo više držali u neizvesnosti, radi se o jabukovom sirćetu.

Prema jednom istraživanju, upotreba dve kašičice sirćeta uz zalogaj pre spavanja, pomogla je pacijentima s dijabetesom tipa 2 smanjiti količinu šećera u krvi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

jump 2 @foxtv west coast!! watch ur fave challengers compete on #TheFourComeback ??

A post shared by Fergie (@fergie) on Jul 26, 2018 at 8:00pm PDT

 

U jednom drugom istraživanju s ovom namirnicom, nisu učestvovali ljudi, već miševi, a rezultati su pokazali sledeće: miševi koji su uz ishranu bogatu mastima, dobijali i sirćetnu kiselinu, imali su i do 10 posto manje masnog tkiva od miševa koji su u takvu hranu dobijali samo vodu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

congratulations @rickowensonline on a sick show #pfw

A post shared by Fergie (@fergie) on Sep 29, 2017 at 8:07am PDT

 

U ovaj se trik kune i pevačica Fergie, koja s 42 godine ima telo na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe kolegice, iako naravno, ona i redovno vežba i pazi na uravnoteženu ishranu.

Nikako ne smete piti čisto sirće, jer ono s vremenom može oštetiti zubnu gleđ i iziritirati jednjak. Tako ga dodajte hladnim prilozima od povrća ili dodajte dve kašičice dnevno u čašu tople vode.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading