DECA DECI POMAŽU: Održana radionica za mališane u Kombank dvorani

Autor:

Lifestyle

24.12.2018

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atelje Suzane Perić juče je u Kombank dvorani održao još jednu radionicu pod nazivom "Deca deci pomažu“. Radionica je održana u okviru tradicionalne zimske manifestacije "Beogradska zima"pod sloganom "Zaokruži Beograd“ u organizaciji Centra beogradskih festival CEBEF.

RepublikaFoto: Promo
Leontina Vukomanović sa decom

Specijalni gosti današnje radionice bili su učenici škole za Specijalno obrazovanje "Anton Skala" i deca iz Savetovališta za borbu protiv nasilja u porodici. Radionici su prisustvovali i članovi Udruženja za decu sa invaliditetom "Plava Školjka", a cpecijalno iznenadjene priredili su članovi hora "Čarolija" zajedno sa Leontinom.

Na jednom mestu bila je prisutna velika količina kreativne energije naše dece, puno smeha i igre što je bila i polazna tačka za osmišljavanje naših kreativnih radionica pod nazivom "Deca deci pomažu" koju vodi Suzana Perić.

RepublikaFoto: Promo

Sledeća radionica "Deca deci pomažu" organizovaće se  26. decembra od 15.00 do 18.00 u Kombank dvorani, kada će se na radionici prirediti mala svečanost i podeliti kreativni i maštoviti novogodišnji ukrasi za jelke, modni šalovi I kape, čestitke koji su tokom radionica naša deca napravila, a narvno, biće i slatkiša i Deda Mraza.

Na toj radionici biće prisutni i mališani iz Osnovne škole "Drinka Pavlović" kao i puno poznatih mama sa svojim decom.

Fotografije sa događaja pogledajte u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading