Monika Beluči otkrila tajnu savršenog izgleda! Teretana ne dolazi u obzir, OVO je mnogo praktičnije!

Autor:

Lifestyle

23.11.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanska "boginja lepote", kako je često zovu, otkriva svoj celokupan plan ishrane, ali i mnoge tajne svog savršenog izgleda.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PRELIĆ
Monika Beluči i u 54-oj izgleda besprekorno

Filmska diva Monika Beluči je majka dve devojčice, Deve i Leoni, a svojom lepotom i dalje očarava svet. 

- Ja sam kao zrela kruška, predivno zrela. Vrlo slatka i sočna - rekla je Italijanka koja prema vežbanju ima odnos u kojem se izmenjuju ljubav i odbojnost – gde odbojnost ima prevagu. Ne smatra sebe ni debelom ni mršavom, niti to želi da bude, pa zato verovatno niko neće zateći ovu 173 cm visoku i 58 kg tešku glumicu na traci za trčanje. 

- Odlaske u teretanu nemoguće je uskladiti sa mojim načinom života. Da ustanem u pet ujutro da bih u teretani počela da vežbam u šest? Ne dolazi u obzir! Umesto napornog vežbanja u teretani, ja često oblačim crno. Mnogo je praktičnije i zabavnije - rekla je lepa glumica. 

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ


Monika ima režim vežbanja koji je umeren i ležeran, uključuje plivanje, trčanje i jogu. Četiri puta nedeljno pliva po 45 minuta i uverena je da je to najbolji način da ostane u odličnoj formi. 

Povremeno se bavi i kik-boksom i kapuerom pod uticajem bivšeg supruga, velikog zaljubljenika u sport, francuskog glumca Vinsenta Kasela. 

- Ja sam kao morski pas. Uvek sam u pokretu, moram biti da bih bila živa. Ipak, ponekad, za svoje dobro, žena mora da nađe način da miruje i bude lenja. Zapravo, rekla bih da sam pola morski pas, a pola Mediteranka. 

Italijanska lepotica sigurno nije jedna od onih glumica koje se izgladnjuju. Ako je potrebno da za određenu ulogu izgubi koji kilogram, jede meso, ribu i povrće i vrlo brzo smrša. Ali draže joj je kad joj se ukaže uloga za koju mora da se ugoji. 

Što se tiče ljubavi prema hrani, prava je Italijanka: jede sve, ali najviše voli italijansku kuhinju. Najdraže jelo joj je testenina sa parmezanom.

Njen plan ishrane određen je veličinom porcija, a ne vrstama namirnica. Ovaj plan joj omogućava da jede sve što poželi, pod uslovom da kontroliše veličinu porcije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading