UZ BESPLATAN PREGLED KIČME I STOPALA: Odvedite decu da vežbaju sa Grbićem i Topićem

Autor:

Lifestyle

25.05.2018

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mališani imaju priliku da se dobro provedu i vežbaju sa poznatim sportistima, a uz to da dobiju i besplatan pregled kičme i stopala u subotu od 17 sati...

RepublikaFoto: Promo foto
Ne propustite događaj za celu porodicu


Naime, tada se održava zdravstveno - sportski program "Ispravi se i vežbaj", tokom kojeg je mališanima omogućen besplatni lekarski pregled kičme i stopala, u atrijumu Big Fashion shopping centra (Višnjička 84a).

Ovaj program, namenjen deci, izvodiće dr Zdeslav Milinković, osnivač programa, spinalni hirurg i lekar Teniskog saveza Srbije, uz pomoć stručnog osoblja Instituta za ortopedsko - hirurške bolesti "Banjica".

Nakon pregleda, mališani će imati priliku da zajedno sa proslavljenim odbojkašem Vladimirom Grbićem i poznatim atletičarem Dragutinom Topićem rade i odgovarajuće praktične vežbe za ispravljanje problema kičmenog stuba koje će kasnije moći i samostalno da izvode.

- Osnovni cilj programa jeste da podignemo opštu svest o problemima deformiteta kičmenog stuba, ali i da ukažemo na degenerativne promene kičme kao osnovnog uzroka pojave bola u leđima. Poslednjih godina, jedan od najčešćih zdravstvenih problema dece predškolskog i školskog uzrasta jeste upravo ova vrsta deformiteta, a jedan od osnovnih razloga jeste savremeni način života koji vode, nedovoljno kretanja i previše vremena provedenog pred kompjuterom. Upravo zbog toga su redovni pregledi veoma važni - istakao je dr Zdeslav Milinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading