Cela planeta je poludela zbog ove dijete: Bez gladovanja, samo zamenite jednu stvar i SMRŠAĆETE!

Autor: srbijadanas.com, republika.rs

Lifestyle

23.02.2020

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Praznici su prosli, i polako smo počeli sa pripremama za leto i kratke haljine i plažu. Umesto da gladujete i iscrpljujete se napornim treninzima, probajte ovu super trik dijetu koja će vam pomoći da se brzo rešite viška kilograma.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dijete su uglavnom zahtevne i skupe, a mnogima se kilogrami vrate neverovatnom brzinom. Nutricionisti su nedavno otkrili jedan trik koji je mnogima pomogao da izgube masne naslage, a reč je o dijeti bez masti.

Stručnjaci ističu da masne namirnice treba da svedete na minimum, odnosno da se samo 30 odsto vaše ishrane zasniva na takvoj hrani.

Ova dijeta podrazumeva da smanjite i unos zdravih masnih namirnica, kao što je riblje ulje, jogurt, avokado, sir, jaja i orašasti plodovi, sve dok se ne rešite viška kilograma.

Masti sadrže najviše kalorija koje je teško potrošiti, pa se zato njihovim izbacivanjem broj unetih kalorija u toku dana skoro prepolovi. Istraživanja pokazuju da masti sadrže oko 9 kalorija po gramu, dok ugljeni hidrati i proteini oko 4, pa ako imate osećaj gladi, bolje je da jedete hranu bogatu proteinima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading