Srpski telegraf poklanja dodatak "Ruski lekar": Kako da zdravi prebrodite zimu, spasite dete od prehlade!

Autor: Republika

Lifestyle

11.12.2019

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog četvrtka Srpski telegraf svojim čitaocima poklanja dodatak "Ruski lekar" u kojem mnogu da pročitaju sve o zdravoj ishrani i prirodnoj medicini.

Ne moraju uvek slatkiši da budu štetni! Samo je potrebno da se edukujete i saznate malo više o tome koje to slasne namirnice mogu biti daleko zdravija zamena za čokolade, kekseve i visokokalorične museve, pudinge i šlagove. U dodatku "Ruski lekar" otrivamo koje to "slatkiše" treba da jedete i zašto su oni korisni za zdravlje organizma.

Osim toga, možete pročitati i koristan tekst o uticaju borovnice na regulaciju dijabetesa. Otkrivamo i zašto deca treba da borave napolju iako su temperature niske. Nije preporučljivo mališane ušuškati u toplini doma i ne puštati ih napolje jer to negativno utiče na njihov imunitet.

I na kraju, dodatak "Rsuki lekar" donosi opširan tekst o blagodetima redovnog konzumiranja kupusa koji je prava vitaminska bomba sa neprevaziđenim procentom vitamina C u odnosu na sve druge namirnice, bilo da je reč o voću ili povrću.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading