Beli luk ispod jastuka je lek koji rešava probleme miliona

Autor:

Lifestyle

06.12.2019

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beli luk se u najstarijoj narodnoj tradiciji smatra za lekovitu biljku koja leči veliki broj bolesti. Čak i naučnici koji su istraživali njegova lekovita svojstva ističu njegovu efikasnost u borbi protiv različitih vrsta oboljenja. Koliko je on dobar govori i činjenica da ćelije ove biljke ubijaju ćelije raka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ukoliko beli luk koristite kao lek, poželjno je da ga sami uzgojite i. Domaći beli luk sadrži: kalijum, magnezijum, natrijum i alicin. Ovaj poslednji štiti telo od virusa i sprežava širenje infekcije.

Ukoliko niste ljubitelj belog luka, ne morate da ga jedete, dovoljno je da ga stavite ispod jastuka kada krenete na spavanje. Njegov miris će očistiti sinuse, što će vam pomoći da se rešite prehlade.

Oni koji spavaju sa belim lukom ispod jastuka, nikad ne pate od nesanice i uvek se probude raspoloženi, jer beli luk ima umirujuće dejstvo na nervni sistem, koji brzo oslobađa od umora i napetosti.

Odavno je dokazano da beli luk snižava holesterol u krvi i usporava razvoj karcinoma, sprečavajući mutaciju ćelija.

Beli luk je nezaobilazno sredstvo za vreme epidemija i gripa i drugih uobičajnih bolesti, pa ako je moguće, stavite sebi i svojoj deci čen belog luka ispod jastuka i zaštitite se na vreme.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading