Ruski lekar: Oslobodite se katarakte potpuno prirodnim putem

Autor:

Lifestyle

16.10.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak Ruski lekar u kojem možete pročitati puno korisnih informacija o zdravim, prirodnim sastojcima koji mogu pomoći vašem zdravlju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U našem dodatku možete da saznate kako da se na potpuno prirodni način rešite katarakte. Dva sastojka koji se mogu naći u prirodi olakšaće vam tegobe, a čak možete da izbegnete i operaciju.

Dobro zdravlje bazira se na pravilnoj ishrani. Zato iskoristite sezonu i često jedite jabuku jer ne kaže se bezveze "jedna jabuka na dan, lekar iz kuće van"

150.000 parova u Srbiji vodi bitku sa sterilitetom, a u 30 odsto slučajeva muškarci su ti koji su nepolodni. U borbi protiv ove bolesti poseta urologu je krucijalna kao preventiva, ali i promena načina života i navika je neophodna kako bi se poboljšali rezultati.

Pročitajte i još koji to prirodni sastojci mogu da vam ulepšaju ten i kosu, kao i koliko je ren koristan za organizam i kako najbolje da ga pripremite kao lek za sluh, vid i pamćenje.

Sve ove priče možete pronaći u dodatku Ruski lekar koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rsFoto: Srpski telegraf

Naslovna strana magazina Ruski lekar za 17. oktobar 2019. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading