Ruski ortoped savetuje kako da reagujete na vreme: Vežbajte stopala, spasite kičmu!

Autor:

Lifestyle

02.10.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svako četvrtka Srpski telegraf poklanja svojim čitaocima dodatak "Ruski lekar" koji sadrži pregršt informacija o tome kako prirodnim putem možemo da utičemo pozitivno na zdravlje. Briga o sebi i prevencija su veoma važne u ovom domenu, pa u našem dodatku možete da pronađete brojne korisne savete kako da to uradite.

Ove nedelje bavimo se bolešću koja se zove lupus. Ovo je autoimuna bolest koja se teško leči i veoma je uporna, ipak postoje načini da je izlečite ili bar držite pod kontrolom i normalno živite. U tome je presudna ishrana i izbacivanje konkretnih namirnica.

Ako vaša porodica muku muči sa hrkanjem jednog ili više članova, imamo prirodno rešenje i za to! 

Problem ravnih stopala kod dece je sve češći, ali adekvatne vežbe potpuno ukljanjaju ovaj nedostatak. Samopregledi su veoma važni za rano otkrivanje raka dojke koji je izlečiv ukoliko se na vreme otkrije. Iako se o tome dosta priča, još uvek mnogo žena ne primenjuje savete lekara, pa još jedno podsećanje na to kako samopregled treba da izgleda nije na odmet.

O svemu ovome možete čitati u dodatku Srpskog telegrafa - "Ruski lekar"...

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading