Da bi ste i vi bili "zdravi kao dren", u poklon dodatku "Ruski lekar" saznajte sve o ovoj veličanstvenoj biljki

Autor:

Lifestyle

25.09.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zato što brinemo o našim čitaocima poklanjamo vam dodatak "Ruski lekar", u kojem možete saznati veoma korisne informacije kako da sačuvate vaše zdravlje, ali i kako da se izborite sa problemima koji vas tište.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U našem dodatku pročitajte sve o drenu, biljki koja ima veliki broj lekovitih svojstava. Pored toga što je veoma korisna u lečenju grla i bubrega, dren je odličan i kod problema sa malokrvnošću i menstrualnih bolova. Nakon što pročitate tekst, svakako ćete razmisliti o tome da dren uključite u svakodnevnu ishranu jer ne kaže naš narod uzalud "zdrav kao dren".

Imate problem sa alergijom na prašinu?

U našem dodatku pročitajte kako da se izborite sa ovim dosadnim problemom i kako se najefikasnije izlečiti. Savete za potpuno uklanjanje ovog problema iznosi doktor Malahov.

Savremeni način života, usled velike količine stresa sa kojima čovek mora da se nosi, iscrpljuje čoveka ne samo fizički, već i nervno. Da bi se očuvao zdrav nervni sistem potrebna je pravilna ishrana bogata vitaminom B, naročito B3-niacin. U našem dodatku saznajte koje su to namirnice bogate ovim vitaminom i kako treba da se hranite i ponašate kako bi se očuvala funkcija nervnog sistema.

Nezdrav način života, loša ishrana i nedovoljno aktivnosti naše telo puni otrovima koji u dužem vremenskom periodu narušavaju naše zdravlje. Za prirodno čišćenje organizma koristite suncokret jer ne samo da ćete se osloboditi toksina, već ćete učiniti puno toga za vašu kožu i štitastu žlezdu.

Bol u leđima je problem sa kojim se bori veliki deo populacije. U našem dodatku pročitajte koji su to prirodni lekovi koji efikasno uklanjaju bol i čine život lakšim.

Sve ove informacije, kao i još puno zanimljivih priča, pročitajte u našem dodatku "Ruski lekar" koji vam poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Ruski lekar za 26. septembar. 2019.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading