Nećete verovati kakve promene telo i um doživljavaju! Dženifer Lopez otkrila šta joj se dešavalo kada je prestala da jede šećer

Autor:

Lifestyle

13.03.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dženifer Lopez i njen sadašnji već verenik su ispromovisali "10-day challenge" dijetu koju im je dao njihov trener, a koja u potpunosti isključuje iz ishrane ugljene hidrate i šećere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dženifer Lopez sve što je starija sve je lepša

Ljudi širom sveta su prihvatili ovaj izazov verujući "zvezdanom" paru.

Ono što se ispostavilo je da iako traje samo deset dana, ova dijeta nije ni malo jednostavna. Pogotovo kada se radi o Amerikancima za koje se zna da su zavisnici od ovakvih namirnica.

Naime, prosečan Amerikanac u toku dana unese minimum 70 grama šećera.

S obzirom na to da će igrati ulogu plesačice oko šipke u najnovijem filmu, Dženifer Lopez mora da bude u top formi, pa je osim vežbanja sa radošću pristala na ovaj izazov.

Iako je Džej Lo stalno u treningu, njeni fanovi su mislili da je ona ovu dijetu prilično lako iznela. Međutim, istina je nešto drugačija i poznata pevačica i glumica je rešila da o tome progovori.

- Nije prošao ni jedan ceo dan, a ja sam već "pukla". Onda sam se zaustavila i pomislila - u redu, to je samo deset dana - rekla je Dženifer u Eleninom šou.

- Odmah kada sam isključila sporne namirnice iz obroka osetila sam posledice svojih loših navika. Ne samo da sam imala glavobolje, već sam se osećala kao da sam u paralelnom univerzumu - bila je iskrena Džej Lo.

RepublikaFoto: pixabay.com
Bez slatkog se može probajte!

Dodala je da se nije osećala "kao sva svoja". Tada je postala sigurna da je čak i ona zavisna od šećera. Čak je hvatala sebe kako razmišlja o danu kada će ponovo moći da pojede neki kolač ili parće torte.

- Da budem iskrena, mislila sam o tome sve vreme dijete. Bila sam u fazonu - kada će više ovo da prođe da unesem neki šećer - priznala je Lopezova i dodala da je bukvalno morala sebe da prisiljava na još jedan dan, na još jedan dijetalni obrok u danu i slično.

Na kraju je telo počelo da se navikava na promene koje su nastale.

- Izazov je stvarno komplikovan i zahteva priličnu disciplinu u početku. Ali zaista vas u svemu tome zadržava jedna misao, a to je da sve ukupno izazov traje deset dana. Zatim je posle par dana malo manje teško, a kada dođete do kraja učini vam se kao da biste mogli da nastavite tako da živite u svakom trenutku - kaže Dženifer.

Ono što svako ko pristupa ovom izazovu treba da zna je da ovakav princip ishrane dovodi do smanjenja svih upala u organizmu i do potpune detoksikacije. Pored toga, prvi osećaj koji imate je da ste manje otečeni, a zatim ćete biti u mogućnosti i da vidite kako vam se telo menja i kako gubite kilograme.

Pokušajte i vi da izdržite "10-day challenge" i bićete zadovoljni kao i Dženifer Lopez.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading