BUDIMO HUMANI: ORCA prikupila više od polovine neophodnih sredstava za otvaranje studentskog doma, ali im je pomoć još uvek potrebna!

Autor:

Lifestyle

01.11.2018

14:27 >> 14:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostalo je još 20 dana do kraja kampanje, a organizacija ORCA je prikupila 55 odsto sredstava za otvaranje prvog studentskog doma za stručnjake za zaštitu životinja i prirode.

RepublikaFoto: Promo
Više od 130 donatora je podržalo kampanju do sada

Iz organizacije su zahvalni na dosadašnjoj podršci, a u međuvremenu su dobili drugi legat u vidu još jednog stana.

Foto: Promo

Imamo još malo vremena do kraja kampanje. Ne možemo uspeti bez vas, potrebna nam je vaša pomoć. Zbog toga vas pozivam da svojom donacijom postanete deo jedinstvene i humane priče. Napravimo mesto za promene - rekao je direktor organizacije ORCA Elvir Burazerović.

O stanu koji je organizaciji ORCA velikodušno ostavila Ljubinka Vivčar i njihovoj misiji možete pročitati klikom na ovu rečenicu.

Svi koji žele da doniraju i pomognu da ORCA dođe do svog cilja mogu to da urade preko interneta odlaskom na sajt donacije.rs/ljubinkinlegat ili uplatom donacije na žiro račun 160-506090-50 (Primalac ORCA, Stjepana Filipovića 29/16, Beograd; Svrha uplate: “Podrška otvaranju studentskog doma”).

Napor ORCA-e podržao je i  NLP Institut Slavice Squire.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading