Srpkinja, Slovenka i Rumunka pobednice prvog nacionalnog takmičenja u šišanju pasa

Autor:

Lifestyle

18.04.2018

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sportskom centru "Šumice" je 14. i 15. aprila održano prvo nacionalno takmičenje u šišanju pasa koje su organizovali Udruženje grumera Srbije, a uz pokroviteljstvo Internacionalne gruming asocijacije (IGA) i uz podršku Kinološkog saveza Srbije.

RepublikaFoto: Marko Roksandić
Pobednici takmičenja u kategoriji Čista rasa, B razred

Pobednici takmičenja u kategoriji Čista rasa, C razred su: Cornelia Silagahi – Rumunija (treće mesto), Ivana Prkačin – Hrvatska (drugo mesto) i  Elana Negrila – Rumunija (prvo mesto), dok su u B razredu najbolji bili Aleksandar Miletić iz Srbije (treće mesto), (srb), Inga Dvojković - Hrvatska (drugo mesto)  i Daniela Rizdan iz Slovenije, koja je osvojila prvo mesto.

RepublikaFoto: Marko Roksandić
Pobednici takmičenja u kategoriji Čista rasa, C razred

Na takmičenju iz kategorije slobodni stil najboljima su proglašeni takmičari iz Srbije: Katica Ivanić (treće mesto), Sanja Vučak (drugo mesto) i Tamara Jezdić (prvo mesto).

Na takmičenju je učestvovalo više od 25 takmičara iz Srbije, Kine, Singapura, Rumunije, Bugarske i regiona, a takmičare je ocenjivao stručni inostrani žiri u sastavu: Izabela Džons, najpoznatija grumerka iz Španije, Aleks Ang, sertifikovani master gruminga iz Singapura i Herv Paskal, predsednik Internacionalnog uduruženja grumera iz Francuske.

U okviru takmičenja održana su i dva seminara a generalni sekretar Internacionalnog udruženja grumera, Lin Leonardi, održao je i prezentaciju asocijacije IGA.

RepublikaFoto: Marko Roksandić
Pobednici takmičenja - slobodni stil

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading