BANGKOK: Otvoren haski kafić

Autor: Pet magazin, Republika

Lifestyle

14.02.2018

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste se ikada pitali kako bi izgledao pseći raj? Nešto slično postoji u Bangkoku, a to je kafić “True Love”. Ovde možete doživeti neverovatna i jedinstvena iskustva s prekrasnim haskijima, jednim od najdruštvenijih pasa na svetu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ulaz u ovaj super kafić košta 350 bahta, što je oko 11 dolara, a uključuje besplatno piće i kolač i posetioci za ovaj novac dobijaju jedinstvenu priliku da uživaju sat vremena u igri s haskijima. U kafiću postoji raspored i triput dnevno u određeno vreme možete doći na druženje s ovim predivnim psima.

U to vreme posetiocima je dozvoljeno da uđu u prostor gde se nalaze psi, smeju da ih maze, grle, hrane i poigraju se s njima. Higijenski standard u ovom kafiću je na visokom nivou i svi posetioci moraju da nose jednokratne papuče i da dezinfikuju ruke pre ulaska u prostoriju sa psima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading