RIJALITI KOJI VREDI POGLEDATI: Scene koje će vas oraspoložiti (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

06.06.2021

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Realan život je često maštovitiji, tužniji, napetiji, ali i zabavniji od filmova i serija, a to važi i za životinjski svet. Pogledajte video koji to dokazuje.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pravi rijaliti je mnogo zabavniji od onog na TV

Naime, ukoliko bismo neprekidno snimali životinje i njihove avanture, verovatno bismo dobili mnogo zabavniji i poučniji sadržaj od onoga što nam pružaju ljudi u rijaliti programima.

Zato je portal Republika.rs odlučio da počasti svoje čitaoce sa prizorima koji će nasmejati čitaoce i svakako ulepšati dan.

Životinje u raznim životnim situacijama reaguju instinktivno, odnosno iskreno, a način na koji to rade je često veoma prijatan i zabavan za gledanje.

Bilo da je reč o nesparozumu između psa i mačke, sceni dok ljubimac čeka da dobije hranu, kanarincu koji imitira pokrete svog vlasnika, ili posmarta drugu životinju na Jutjubu, sigurni smo da će prizori koji slede da Vas oraspolože i podsete da u životu ima mnogo stvari i sitnica koji život čine srećnim.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading