SRAMOTA LJUDSKOG RODA: Orangutan napao bager da bi spasio svoj dom od rušenja (VIDEO)

Autor:

Lifestyle

08.04.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više nije nikakva tajna da su ljudi drastično promenili prirodu planete na kojoj žive, a najveću žrtvu našeg komfornog života su upravo životinje koje polako nestaju... Ovoga je očigledno bio svestan i orangutan koji je golim rukama napao bager dok je rušio šumu u kojoj životinje žive.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Velika hrabrost ovog orangutana ostala je uzaludna

Video koji prikazuje kako orangutan bezuspešno pokušava da odbrani svoj dom od strašne mašine koja uništava drveće snimljen je pre nekoliko godina (2013.), ali je nedavno objavljen.

Snimak je izazvao veliko nezadovoljstvo među ljudima, ali ostaje pitanje šta ćemo da preduzmemo po tom pitanju jer se šume i priroda u kojoj živi mnogo životinjskih vrsta masovno uništavaju od strane čoveka.

Pogledajte video na kome je prikazan sav besmisao ljudskog ponašanja, ali i borbu za život nedužne životinje koja želi da spase svoj dom. U pokušaju da zasutavi bager, ova hrabra životinja je pala sa drveta, a strašna mašina je nastavila da radi svoj posao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading