POŠALJITE FOTOGRAFIJE I OSVOJITE VREDNE NAGRADE: Novi krug konkursa "Moj ljubimac i ja"!

Autor: Republika

Lifestyle

07.04.2021

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obožavate svog ljubimca i volite da se fotografišete sa njim? Ako je odgovor DA, onda je ovo idealan konkurs za vas! Pošaljite svoje fotografije na kojima ste zajedno sa svojim mezimcem i postoji mogućnost da osvojite nagradu za vas ili vašu kucu ili macu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sve što treba da uradite je da nam pošaljete vaše fotografije sa ljubimcima do nedelje, 11. aprila 2021. godine na mejl adresu redakcija@republika.rs.

Nakon toga, na zvaničnoj stranici Srpskog telegrafa na Fejsbuku biće objavljen album sa pristiglim fotografijama.

Vlasnici fotografija koje bude imale najviše lajkova do srede, 14. aprila u 15 časova dobiće vredne nagrade (za vlasnike maca - Viskas, za vlasnike kuca - Pedigre).

S obzirom na to da se nagradni konkrus zove "Moj ljubimac i ja" napominjemo da će u konkursu učestvovati samo oni čitaoci koji pošalju svoje fotografije sa svojim ljubimcima.

Takođe, napominjemo i da ukoliko nam čitaoci pošalju fotografije maloletne dece sa svojim ljubimcima, smatraćemo da su dali i saglasnost njihovo objavljivanje.

U mejlu koji nam pošaljete potrebno je navesti i puno ime i prezime, adresu kao i kontakt telefon.

Srećno svima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading