PRIČA O SRPSKOJ LESI: Maja je reinkarnacija Deni koja je pronašla porodicu u Srbiji posle Oluje u Hrvatskoj

Autor:

Lifestyle

18.03.2021

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko ste čuli srpsku, ali istinitu verziju priče "Lesi se vraća kući", onda znate ko je keruša Deni koju su vlasnici morali da ostave u Hrvatskoj 1995. tokom Oluje. Deni je krenula na put od 500 km i posle 139 dana je pronašla svoju porodicu u Rumi.

RepublikaFoto: Instagram/Ventura_udomi
Keruša Maja 

Ovaj pas okončao je život 2006. godinu u Kanadi, gde i danas i danas žive njeni vlasnici koji su prepoznali svoju voljenu kerušu u Maji koja se trenutno nalazi u Srbiji...  

Naime, snimak gostovanja na televiziji keruše Maje koja je nuđena na usvajanje došao je do Tatjana Radanović Todorović, vlasnice legendarne Deni.

Tatjana je, kao i svi iz njene porodice, u Maji prepoznala Deni, kako kaže, i po izgledu, ali i pogledu, pokretima... I kontaktirala je udruženje Ventura gde je pas trenutno zbrinjen kako bi pokušala da je udomi. Tako fantastična priča o ljubavi psa i vlasnika dobiti nov kraj, odnosno početak.

RepublikaFoto: printscreen
Maja liči na srpsku Lesi - Deni

- Danas smo imali stotine poziva, mnogi su plakali dok su gledali emisiju i celu priču... Pogledajte i procenite sami koliko je ljubav jaka pa ne postoje granice i kilometri udaljenosti... Zahvaljujemo se divnoj Deninoj porodici, budućoj Majinoj što su se javili iz daleke Kanade i poželeli da pruže dom napuštenoj kuci iz Srbije ❤️?. Ovim putem ćemo još jednom zamoliti da nam se javi neko ko je voljan da bude Majin pratioc na putovanju do Kanade. Samo je još to deli od srećnog Kanadskog doma  - apeluju iz udruženja Ventura, a ovom prilikom i redacija portala Republika.rs moli svakoga ko bi mogao da pomogne da se organizuje bezbedno putovanje za Maju do njenog novog doma.

Celu emotivnu priču o Deni koja je tokom rata devedestih uspela da pronađe msto gde su njeni vlasnici izbegli, pogledajte u ovom videu:

 

 

 

 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ja

19.03.2021 14:23

Vlasnici su morali da je ostave?! Glavu bih izgubila, ali ne bih ostavila moje dve lepe devojčice! Predivna su to stvorenja!!!