VESELA DUŠA ČEKA DA VAS USREĆI: Mileva traži novi dom!

Autor:

Lifestyle

19.02.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razigrana dvogodišnja keruša Mileva će sigurno usrećiti osobu koju ovom prilikom tražimo. Naime, apelujemo na sve ljude dobrog srca da pomognu pronalaženja doma za ovu lepoticu.

RepublikaFoto: facebook.com/Marija Zec
Mileva čeka porodicu koju će da usreći

Mileva voli decu, nije agresivna, ali je temperamentna. Vakcinisana i sterilisana, tačnije spremna da u potpunosti usreći porodicu koja će je udomiti.

- Mileva je u potrazi za svojim ljudima. Stara je oko godinu i po dana izrazito temperamentan (ne agresivan) i razigran pas. Što znači da nam treba neko ko je imao terijera j moze da isprati njen ritam. Nije agresivna sa decom, nije agresivna sa ljudima, sa psima se slaže, ali ne sa svakim (neće napasti prva, ali joj ne prijaju bas navalentne ženke). Mileva se UDOMLJAVA ISKLJUČIVO ZA ŽIVOT UNUTRA. Naučena je na zivot u istom, voli nekada da se poigra sa papučama, ali mislim da vam to neće smetati kada pogledate njenu blentavu facu. Mileva je sterilisana vakcinisana. Kao mala je imala demodex sada nemamo problem sa tim, što ne znači da se pri padu imuniteta neće vratiti (sa dobrom hranom, vitaminima nećete imati problema) - napisala je Marija Zec, kojoj možete da se javite preko Fejsbuk profila kako biste pomogli oko udomljavanja ove divne životinje.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading