(FOTO) Topao dom stvara topao pogled: Božana se ponovo javila i poslala slike pune ljubavi

Autor: djole.dog, republika.rs

Lifestyle

08.01.2021

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pas koji je brutalno maltretiran u centru Beograda pronašao je topao dom. Na najradosniji dan divni ljudi iz Beograda udomili su ovu kucu i dali joj ime Božana, ponovo su se javili i poslali nove sličice.

RepublikaFoto: djole.dog
Božana

Božana je u sredu preživela stravično nasilje: ni krivu ni dužnu je udario nogom i šutnuo iz sve snage neko kome je prišla verovatno tražeći malo pažnje i ljubavi. Međutim, imala je sreću da preživi i da je brzo preuzme Veterina Beograd, a onda je imala još veću sreću da brzo pronađe svoj dom. Juče, na Badnji dan, nju je preuzela porodica Čalić čiji je postala novi član. O tome smo vam pisali juče, a ako ste propustili tu priču, kliknite ovde da to nadoknadite.

Prvo smo objavili fotografije njenog putovanja do kuće, a kada se malo opustila i naspavala, evo je opet da nam svima mahne i ulepša dan. Dobila je ime Božana jer je Božićno čudo! Uživajte u snimcima, a tebi lepotice Božana želimo da uživaš u svom novom životu, punim plućima.

Hvala porodici Čalić iz Beograda na poslatim fotografijama, razgovoru i, najvažnije, tome što su otvorili svoje srce i vrata svog doma ovoj divnoj duši.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading