NEMA JOŠ PUNO VREMENA! Šaljite fotografije i osvojite vredne nagrade - novi krug nagradnog konkursa "Moj ljubimac i ja"!

Autor: Republika

Lifestyle

14.11.2020

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još samo malo!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Dragi prijtatelji, poštovani čitaoci,

Kao što vam je verovatno već poznato, u toku je nagradna igra Republike i Srpskog telegrafa "Moj ljubimac i ja" u okviru koje dodeljujemo vredne nagrade.

Podsećamo vas da nemate još puno vremena, pošto ćemo album sa fotografijama objaviti 15. novembra, na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, pa sve vas koji želite da učestujete podsećamo da ćemo objaviti fotografije koje pristugnu na mejl adresu redakcija@republika.rs do nedelje u 12 časova.

Ono što je potrebno kako biste učestovali u nagradnom konkursu je da nam pošaljete vaše fotografije sa ljubimcima, nakon čega ulazite u trku za vredne nagrade.

Sve što treba da uradite kako biste povećali šanse da pobedite u nagradnoj igri je da obavestite prijatelje, rođake, komšije da lajkuju, šeruju, komentarišu vašu fotografiju.

Fotografija koja bude imala najviše lajkova do srede, 18.11.2020. godine u 12 časova biće pobednik (posebno za vlasnike pasa, posebno za vlasnike mačaka).

O kojim nagradama je reč, pogledajte u fotografiji ispod.

Foto: printscreen

Svakog petka u štampanom izdanju Srpskog telegrafa i na portalu Republika objavićemo pobednika i pobedničku fotografiju.

P.S. Smatramo da su čitaoci koji su poslali fotografije maloletne dece sa ljubimcima istovremeno dali saglasnost za njihovo objavljivanje.

Hvala vam što pratite Republiku i Srpski telegraf.

#ČitaćemoSeJoš #IgraćemoSeJoš

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading