HUMANOST I ZABAVA MEĐU TEZGAMA: Održana Dečija piajca u Mirjevu

Autor:

Lifestyle

05.11.2017

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treća Dečija pijaca održana je juče na beogradskoj pijaci "Mirijevo“ gde su ljubitelji pasa imali priliku da usvoje pse iz gradskog prihvatilišta.

RepublikaFoto: facebook.com/JKP Gradske pijace Beograd
Štene koje sada ima novi dom

Treću Dečiju pijacu u ovoj godini, u organizaciji JKP „Gradske pijace“, GO Zvezdara i JKP „Veterina Beograd“, obeležili su najmlađi Zvezdarci, koji su se ovoga puta našli u ulozi trgovaca na pijaci „Mirijevo“. Subotnje prepodne upotpunilo je druženje sa maskotama planetarno popularnog crtanog filma „Patrolne šape“, koje su se fotografisale i igrale sa najmlađim i najslađim stanovnicima GO Zvezdara.

RepublikaFoto: Andrea Mitrović
Deca su uživala u druženju sa kucama

Svoju kreativnost i talenat u muzičko-scenskom nastupu i na raznovrsnim radionicama, pokazali su mališani iz predškolskih ustanova „Bubamara“, „Maslačak“, „Zvončica“, „Sunce“, „Zvezdica“, „Bambi“, „Bubarama“, KUD „Sveti Sava“, učenici O.Š. „Pavle Savić“, „Despot Stefan Lazarević“ i boravak „Onica“, kroz folklorne igre, plesne koreografije, recitale, revije, kao i u horskom izvođenju najpopularnijih dečijih pesama.

JKP „Gradske pijace“ i JKP „Veterina Beograd“, mislili su i na ljubitelje pasa, te su zainteresovani imali priliku da usvoje pse iz gradskog prihvatilišta i pruže im novi dom. Svi psi bili su odeveni u posebno dizajnirana odela omiljenih junaka crtanog filma „Patrolne šape“, a usvojitelji su pored novog člana domaćinstva dobili na poklon ceger „Ja volim pijacu Mirijevo“ pun poljoprivrednih proizvoda.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading