(FOTO) NEKA IGRA POČNE: Delimo vredne nagrade - u toku je novi krug konkursa "MOJ LJUBIMAC I JA"

Autor: Republika

Lifestyle

08.11.2020

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lajkujte, šerujte, komentarišite!

Foto: pixabay.com

Dragi prijtatelji, poštovani čitaoci,

Kao što vam je verovatno već poznato, u toku je nagradna igra Republike i Srpskog telegrafa "Moj ljubimac i ja" u okviru koje dodeljujemo vredne nagrade.

U proteklom periodu pristigle su nam fotografije vaših kućnih ljubimaca i od danas (nedelja, 8.11.2020. godine) su objavljene u okviru albuma na zvaničnoj stranici Srpskog telegrafa na Fejsbuku.

Sve što treba da uradite kako biste povećali šanse da pobedite u nagradnoj igri je da obavestite prijatelje, rođake, komšije da lajkuju, šeruju, komentarišu vašu fotografiju.

Fotografija koja bude imala najviše lajkova do srede, 11.11.2020. godine u 12 časova biće pobednik (posebno za vlasnike pasa, posebno za vlasnike mačaka).

O kojim nagradama je reč, pogledajte u fotografiji ispod.

Foto: Promo foto
Nagrade u okviru konkursa "Moj ljubimac i ja"

Takođe, pristigle fotografije u ovom krugu nagradne igre, objavljujemo u foto-galeriji.

Svakog petka u štampanom izdanju Srpskog telegrafa i na portalu Republika objavićemo pobednika i pobedničku fotografiju.

P.S. Smatramo da su čitaoci koji su poslali fotografije maloletne dece sa ljubimcima istovremeno dali saglasnost za njihovo objavljivanje.

Hvala vam što pratite Republiku i Srpski telegraf.

#ČitaćemoSeJoš #IgraćemoSeJoš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading