RECEPT ZA SREĆAN ŽIVOT: Udomite ova dva lepotana

Autor:

Lifestyle

03.06.2020

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva preslatka štenca, koja će sigurno veoma usrećiti neku porodicu, čekaju da ih usvoji nov vlasnik, a portal Republika.rs apeluje na sve ljude dobrog srca da pomognu da se to i dogodi.

RepublikaFoto: facebook.com/Sara Bogunović
Dva slatkiša čekaju na svoj novi dom

- Ova dva drugara smo nasli na lokalnom putu u selu kod Obrenovca. Trenutno su kod mene na vikendici, ali ja nemam uslova ovde da ih zadržim. Imaju skoro dva meseca, očišćeni od parazita i biće vakcinisani. Odlično se slažu sa moja dva velika psa, piške uvek na travi nikad u svom krevetu, najviše vole da piju mleko i jedu sitno iseckana pileća leđa. Najbolja zabava su čarape i palčevi na nogama, bubice i izležavanje na kauču ili na nogama. Sve što im treba je časa mleka, malo ljubavi i jedna dobra čarapa, nisu teški za održavanje. Spremni su za druženje sa svakim drugim bićem, vole da spavaju i na Žuci mačoru. Posle svakog napornog dana, uvek poslušno odu u svoju kućicu i spavaju mirno celu noć - otkrila je Sara Bogunović na Fejsbuku.

Apelujemo na ljude dobrog srca da udomimo ove mališane, a svi koji mogu da pomognu da se jave na Sari na broj telefona 069/345-2320 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading