HITNO! Tražimo humane ljude da udome Majku Hrabrost

Autor:

Lifestyle

27.02.2020

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa bela mačka lavovski se bori da spasi svoja dva mačeta, pa apelujemo na sve ljude dobrog srca da pomognu da ova porodica nađe dom koji će ispuniti ljubavlju. Mesto gde se sada nalaze će da bude napušteno za nekoliko dana pa neće više moći tu da boravi i brine se o svojoj deci.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Majka Hrabrost je prelepa kao i njena dva mezimca

Ova preslatka mačka je hrabra majka koja je sinoć rešila da zaštiti svoje mačiće od snega i smrzavanja i unela ih u jednu kuću na Konjarniku.

Mališani su stari nekoliko dana, majka je veoma umiljata, požtrvovana i dobro je procenila da je decu dovela na sigurno, ali je problem što će u tom domu ljudi živeti još samo nekoliko dana (sele se u inostranstvo).

Zato apelujemo na humane ljude da pomognu da pronađemo nov bezbedan dom za Majku Hrabrost i njena dva mačeta, da ih kasnije vakcinišemo i omogućimo im da porastu i u potpunosti usreće jednu ili više porodica. Svi zainteresovani da pomognu neka se jave Bojanu na telefon 064/22-17-590

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading