Mačak vodio dvostruki život i izazvao spor oko vlasništva koji je koštao 20 hiljada funti

Autor: Mediji, Republika

Lifestyle

14.02.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiv sudski slučaj stiže nam iz Velike Britanije, gde je jedna psihoterapeutkinja, vlasnica crno-belog mačora Ozija, potrošila više hiljada funti na sudski spor protiv njene komšinice koju je mačak redovno posećivao i kod koje se hranio.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ozi bi redovno nestajao, a vraćao se punog stomaka, očuvan i i dalje svilenkaste dlake, što je izazvalo sumnju kod njegove vlasnice. Teško joj je padala mačkova nevera, te su mu nabavili GPS ogrlicu kako bi pratili kuda Ozi skita.

Ispostavilo se da je svakodnevno mirno boravio kod njihove komšinice, gde je imao svoj krevet kao i spostvene posude za jelo.

Više puta je uhvaćen na delu odnosno u odmaranju kod komšinice, nakon čega je psihoterapeutkinja pokrenula sudski postupak u kojem je potrošeno više od 20 hiljada funti.

Verovali ili ne, nakon nekoliko godina sudski spor je zaključen, a prema presudi, komšinica je pristala da ograniči svoje druženje sa Ozijem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading