(VIDEO) Posao iz snova: Zarađuje organizujući zabave za pse i njihove pseće prijatelje

Autor: Republika

Lifestyle

03.02.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kad razmišljate o poslu iz snova, većina sanjari da postane rock zvezda, književnik ili fudbaler. Ipak, postoji još jedno predivno zanimanje o kojem sigurno niste imali pojma.

RepublikaFoto: youtube/Caters Clips
Zabava za pse

Odnedavno možete zaraditi i kao planer psećih zabava, prenose svetski mediji.

Britanka Niki Sohabkani (54) živi u Londonu i radi kao planer psećih zabava u kompaniji "The London Dog Party Company". I sama je vlasnica dva psa, a ideju za pokretanjem ovog posla dobila je radeći kao međunarodna organizatorka događaja.

Dok je radila u toj firmi zamolili su je da organizuje zabavu za 20 pasa. Rezultat je bio toliko uspešan da je odlučila da da otkaz i pokrene sopstveni posao. Sad planira zabave za četvoronožne ljubimce, od rođendana do "Howl-o-ween" zabava. Cena paketa dvosatne zabave za ljubimce iznosi oko 570 evra.

 

 

Niki kaže kako su ona i njen petoročlani tim do sada organizovali 30 različitih psećih zabava u Londonu, Njujorku i Los Anđelesu. Na zabavama poslužuju zdrave pseće poslastice, a što se programa tiče, osmišljavaju takkmičenja u različitim igrama za pse. Oblače ih u razne pseće kostime, moraju pretrčati teren sa preprekama ili testiraju njihovu poslušnost.

Prostor uređuju u skladu sa temom, a dosad im je većina klijenata tražila dekoracije na temu Velikog Getsbija ili Harija Potera.

- Unazad 33 godine organizovala sam neke od najprestižnijih svetskih događaja. Želela sam da kombinujem strast prema organizaciji i ljubav prema psima. Moj prvi događaj bila je privatna zabava za klijentovog psa i njegovih 20 prijatelja. Bio je to veliki uspeh, pa sam pomislila kako nema boljeg načina za poslovanje od osmišljavanja zabavnih druženja kako bi psi mogli da se igraju i socijalizuju. Britanci obožavaju pse i vlasnici žele da proslave ljubav svojih ljubimaca sa stilom, poput dečjih zabava - objasnila je Niki, dodajući kako njeni klijenti često stavljaju fotografije sa zabava na Instagram, kako bi ih podelili sa prijateljima.

- Ljubitelji pasa smatraju da su naše zabave prekrasne, a oni koji ne vole pse misle da smo ludaci - našalila se za kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading