Rođena pod srećnom zvezdom: Džud je godinama bila u azilu zbog krive njuške, a onda je postala miljenica jedne porodice

Autor:

Lifestyle

26.01.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuca Džud je godinama bio u azilu za pse i čekao da je da se pojavi prava porodica kojoj neće smetati njegov kriv nos.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ovo neobično kuče ima šest godina i potpuno je zdravo, ali zbog nosa izgleda drugačije od ostalih kučića i zbog toga čak tri godine niko nije želeo da ga uzme iz azila.

Na kraju su Dženifer Mur i njen partner Džozef Karver ugledali Džud i zaljubili se. Njih su pozvali u pomoć kao privremene staratelje za kucu u avgustu 2019. pre uragana Dorian.

Iako je to trebalo da bude samo privremeno, ispostavilo se da je kuca sa krivim nosićem tada pronašla svoj dom.

- Nismo imali pojma da Džud izgleda ovako, ali njegov nos ne utiče negativno ni na koji način - potpuno je zdrav - rekla je Dženifer i dodala da su odmah nakon što su uzeli Džud shvatili da im je suđeno da je zadrže.

- Kada je uragan prošao prosto nismo mogli da ga vratimo, bio je potpuno slobodan kod nas, čak je spavao i na krevetu - dodala je da je Džud zbog nosa postao atrakcija u njihovom kraju, kao i to da stalno deluje kao da je zbunjen.

Vlasnici ove kuce se nadaju da će na ovaj način uspeti da pokažu ljudima da treba da usvajaju i neobičnije životinje jer nisu ništa manje vredne od ostalih, piše britanski Metro.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading