(VIDEO) Niko ga nije hteo jer stalno izgleda začuđeno, ali onda je došao i taj dan...

Autor: CNN

Lifestyle

22.01.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pas koji je dugo vremena boravio u skloništu jer niko nije hteo da ga usvoji konačno je dobio dom.

Foto: facebook.com/Marielle DiMartino

Haski, koji je dobio ime Džubili, ima 4 godine i deformitet zbog kojeg izgleda kao da je stalno iznenađen.

Kako prenosi BBC, haski je dospeo u prihvatilište jer prema rečima njegovog vlasnika, niko nije hteo da ga kupi, upravo zbog problema sa očima.

- Pas nema bilo kakve druge probleme, pregledali su ga naši veterinari. Njena mana sa očima nikako ne utiče na kvalitet njenog života, ona je zdrava i srećna - navedeno je na Fejsbuk stranici Husky house.

Međutim, tokom protekle dve godine, pas se borio da nađe dom i porodicu koja bi brinula o njemu, a na pomenutoj stranici objavljena je emotivna poruka.

- Došla sam od uzgajivača koji nije mogao da me proda zbog mog čudnog izgleda. Haskiji su otmeni psi i ne znam zašto ja ne izgledam kao ostali. Volela bih da sam lepa i da neko poželi da budem njegov pas - navedeno je u poruci.

Nakon ovoga, poruka je postala viralna i više od 150 ljudi se prijavilo da udomi psa, a u subotu je objavljeno da je kuca konačno našla dom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading