(FOTO) KOLIKO KUCA VIDITE NA SLICI? Neverovatno šta taj broj otkriva

Autor: radiosarajevo.ba

Lifestyle

19.01.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova optička zagonetka postala je hit na društvenim mrežama jer navodno otkriva koliko ste mentalno stari. Dobro je pogledajte i recite koliko pasa vidite.

RepublikaFoto: Printskrin: Facebook.com/Sasha Pesic

Minimalan broj je četiri, a neki uspeju da ih razaznaju i do sedam. Prema nekim tvrdnjama, oni koji to uspeju vrlo su mladi u duši, a njihova mentalna starost je između 10 i 20 godina, piše gtgoodtimes.com.

Ako vidite četiri psa, vaša mentalna starost je između 20 i 25 godina. Vi ste umetnički i literarni tip osobe. Volite stvari da gledate iz sveže perspektive i često idete na koncerte i promocije knjiga. Bučna okolina vam ne odgovara, a volite jednostavnim mislima da održavate svoj mozak mladim.

Ako vidite pet pasa, vaš mozak star između 25 i 30 godina. Vi ste oličenje jednostavnosti. Ne volite da komplikujete, bilo da je reč o ljubavnim odnosima, bilo da je reč o jednostavnim stvarima poput večere. Vaš društveni krug je mali, pa su male i šanse da se nađete u neprilici.

 

 

Ako vidite šest pasa, vaš um je star između 30 i 40 godina. Vi ste pomalo staromodni i oprezni, ali i osoba kojoj ljudi mogu da se povere. Prijatelji često od vas traže savete jer misle da ste zreli i stabilni. Niste upadljivi i veoma ste prizemni.

Ako vidite sedam pasa, vi ste bukvalno dete. Veoma ste naivni, jednostavni i ljubazni, poput deteta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading