Napušten pas nađen u dvorištu crkve, uz njega poruka: "Volim te i tako mi je žao"

Autor: b92.net

Lifestyle

04.01.2020

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna tužna priča o napuštenom psu obišla je svetske medije. Jedan vlasnik staforda nije više mogao da se brine o svom psu, pa je odlučio da ga ostavi u dvorištu jedne crkve.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ilustracija

Psa je vlasnik vezao u dvorištu crkve Presvetog srca u Blekpulu u Velikoj Britaniji samo nekoliko dana pre Božića i pored njega je ostavio dirljivu, rukom pisanu poruku. U njoj je nekadašnji vlasnik naveo da mu uopšte nije bilo lako da odluči da napusti svog ljubimca.

"Moj pas je za mene moj svet, ali ne znam šta bih drugo. Sada nemam dom niti dovoljno novca za njega. Život mi se zaista preokrenuo i trenutno mi je jako loše i ne mogu da zamislim da je napolju i na hladnom sa mnom i da je gladan", navodi se u dirljivoj poruci, prenosi britanski "Metro".

Naveo je još i da je pas "plašljiv, prijateljski nastrojen i pas kojeg ćete brzo zavoleti", kao i da će u martu napuniti sedam godina.

"Nadam se da će naći novi dom koji zaslužuje. Volim te i tako mi je žao", navodi se u poruci.

U crkvi je dobio ime Kreker i pozvali su društvo za zaštitu životija koje je preuzelo brigu o psu dok mu ne nađu stalni dom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading