Udomite Nanu i pokažite svoju dobru stranu

Autor: Republika

Lifestyle

19.12.2019

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sve one koji traže najboljeg prijatelja i najvernijeg kućnog ljubimca imamo rešenje... Upoznajte Nanu koja može da zagreje svačije srce...

Foto: facebook.com/NVO RUKA - ŠAPI
Nana

- Ovo je Nana, najtužniji pas azila. Pas koji mi slomi srce svaki put kada odem. Ona sedi u ćošku svog boksa i čeka me. Nenametljivo čeka, ne laje, ne pomera se, samo gleda, tužno gleda. Ona je jedan nežni, najnežniji džin koji uživa u maženju, češkanju, koja ti se preda celim bićem, videćete to u videu u komentarima. Dobila je ime jer me neodoljivo podseća na psa Nanu iz Petar pana. Ako iko na ovom svetu zaslužuje topao dom onda je to ona. Ako za ikog garantujem da ce biti savršen ljubimac onda je to ona. Ona nije mnogo stara (svega par godina) iako možda tako izgleda. Ona je samo mnogo, mnogo, mnogo tužna. Ne mogu više da je gledam u azilu. Molim vas da otvorite srce za ovo najdivnije stvorenje na svetu. Ona jeste možda veliki pas, ali toliko koliko je velika, njena ljubav i nežnost je još milion puta veća. MOLIM VAS UDOMITE NANU! Nana je sterilisana. Možda sada njeno krzno izgleda zapušteno, ali mi ćemo je doterati kako priliči jednoj dami da konačno srećna i uredna ode u bolji život. Kontakt osoba: Danijela Drašković - piše u Fejsbuk objavi grupe NVO RUKA - ŠAPI Marija, a više informacija nađite na ovom postu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading