Tuga, plač, neverica! Posle 10 godina vlasnici psa ostavili u azilu u Kraljevu: Snimak govori koliko je Boki teško podneo rastanak

Autor: petface.net, Republika

Lifestyle

15.11.2019

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada odlučite da uzmete psa, odlučite da će u vaš život ušetati živo biće, neko kome treba vaša ljubav, briga, nega, do kraja života.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Pas je biće, sa emocijama, sa potrebom da voli i da bude voljeno. Kao i svako biće. I zato, ako želite da uzmete psa, pročitajte ovaj tekst do kraja, jer ovako ne treba da radite!

Naime, nakon 10 godina života u porodici, u ljubavi, nakon 10 godina bezbrižnosti, vlasnici staforda po imenu Boki odlučili su da svog ljubimca ostave u kraljevačkom azilu!

Koliko je on to teško podneo govore fotografije i snimak, koji smo dobili od Danijele, iz kraljevačkog Udruženja SPASKE!

- Srce mi puče. Ovako izgleda tuga psa kojeg su ostavili u azilu, posle 10 godina. Ljudi ON PLAČE, napisala nam je Danijela uz fotografije i video snimak.

Šta vi vidite na slikama? Mi, tužnog psa, slomljenog srca, psa koji je izneveren i koji želi ljubav!

-Odbija i hranu. Pretužno. Moramo što pre da ga udomimo, umreće od tuge - dodala Danijela.

Pogledajte ove okice i molimo vas ŠERUJTE jer on pod hitno mora izaći odavde!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goci

15.11.2019 15:12

Pruži mu malo bliže ruku, da te bolje onjuši ili ...