HUMANA AKCIJA: Pomozimo Dejanu koji brine o više od 500 pasa!

Autor:

Lifestyle

16.08.2019

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozivamo sve humane ljude da doniraju hranu ili pomognu kako god mogu "Vučjak šelter" kod Kragujevca, iliti azil u kom Dejan Gacić brine o više od 500 pasa i drugih životinja.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Apelujemo na humane ljude da pomognu

Akciju prikupljanja hrane i ostalih sredstava za "Vučjak šelter" u Beogradu, tačnije u "Hangar Training and Performance Centru", organizovala nekadašnja kosarkaška reprezentativka, a sada fitnes trener, Jasmina Aleksandrov.

- Ako voliš životinje, sada imaš priliku da pomogneš! Od danas 16.08 u Hangaru kreće akcija prikupljanja sredstava za @vucjakshelter prihvatilište koje trenutno zbrinjava preko 500 pasa i drugih životinja. Donacije u vidu novca i hrane su dobrodošle. Zajedno za šape! - objavila je humana sportiskinja.

 

 

Vučjak šelter je azil u kome Dejan Gacić godinama brine o povrećenim, mučenim i napuštenim životinjama, a uspeva u tome zahvaljujući donacijama dobrih ljudi širom sveta. Ukoliko želite direktno da pomognete rad ovog humanog Kragujevčanina, možete uplatiti željenu svotu putem Pay pala na mail vucjakwolves88@gmail.com.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading