POMOZIMO slatkoj maci da PREŽIVI I PROHODA

Autor:

Lifestyle

14.08.2019

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeno mače je i životno ugroženo, a operacijom koja košta oko 300 evra će joj ujedno možda biti spasene nogice. Apelujemo na sve humane ljude da pomognu!

RepublikaFoto: facebook.com/printscreen
Pomozimo da se spase ovo divno stvorenje

Na Fejsbuk grupi "BEAUTIFUL ANIMALS" postavljn je apel za pomoć slatkoj maloj maci u nevolji, a portal Republika.rs moli svakoga ko je u mogućnosti da pomogne!

"Ovom mačetu je oduzet zadnji dio tijela, svi skupa mozemo da mu pomognemo!  Mace ima prelom karlice na dva mjesta. Od toga na jednom mjestu slomljena kost pritiska kičmenu moždinu u centar za zadnje ekstremitete i to je dovelo do paralize zadnjih nogu. Nogice nisu polomljene. Opcija za izlečenje je operacija u Baru po savjetu doktorke Jelene iz Mont Veta. Koliko će operacija biti uspješna zavisi i od toga koliko je dugo mace u ovom stanju, jer ovom povredom nervne ćelije odumiru, a nemaju mogućnost regeneracije. Kako nam je doktorka rekla, operacija će kostati između 250 i 300€. Operacija je potrebna što prije, jer su tako veće sanse za uspješnost. Preskocite da kupite svom ljubimcu neki keksić, grickalicu ove sedmice ili preskočite kafu sa prijateljima bar na jedan dan i uplatite da ovom anđelu svi zajedno omogućimo operaciju sto prije! Svi zajedno... ja ne sumnjam u vas!  - napisala je Jasna Cavić na ovoj Fejsbuk grupi i ostavila broj računa za uplate:

ZR 535-0400200935398-34

Kristina Šćepanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading