PANČEVCI DOMINIRAJU: Skupili 300.000 dinara kao nagradu za informacije o trovaču pasa!

Autor: 013info.rs

Lifestyle

08.08.2019

02:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom slučaja trovanja uličnih pasa, gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i Gradsko veće grada Pančeva, uputili su javni apel i najoštrije osudili ovakvo krivično delovanje, koje je potreslo javnost i građane Pančeva i pružaju punu podršku nadležnim državnim organima u pronalaženju počinilaca krivičnih dela trovanja, ubijanja i svakog oblika zlostavljanja životinja.

RepublikaFoto: Photo by Evan Clark on Unsplash

- Grad Pančevo je primer društveno odgovornog grada u ovoj oblasti, grad koji radi na podizanju društvene svesti i brige o životinjama, i zbog toga ovakav užasan čin mora biti najoštrije osuđen i poslata poruka svima da volimo i brinemo i pomažemo životinjama - navodi se u saopštenju Uprave grada Pančeva.

- Desetine pasa i mačaka je uginulo za dva meseca! Otrov je pronađen i u ograđenom parku za pse, a dve mrtve mačke su juče i danas pronađene u centralnom gradskom jezgru. Umiru ulični psi, ali i vlasnički. Ljudi su skupili 300.000 dinara kao nagradu za otkrivanje trovača - ističe Tanja za Petface.

Ovo je neverovatna inicijativa, pre svega što je trovanje pasa intenzivirano 2019. godine i svako malo se pojavi novi pas ili grupa pasa koja je otrovana. 

 

 

Pančevci su prošlog vikenda održali protest ispred gradske uprave u Pančevu, protiv trovanja pasa.

Držimo palčeve Pančevcima da se izbore.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading