PET OSKAR: Preko 50 ljubimaca prošetalo crvenim tepihom (GALERIJA)

Autor:

Lifestyle

18.03.2019

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U galeriji Božidarca u petak, 15. marta, preko pedeset kućnih ljubimaca sa svojim vlasnicima je prisustvovalo "Pet Oskaru". Oni su imali priliku da se prošetaju po crvenom tepihu, poziraju ispred profesionalnog fotografa i dobiju male paketiće da se zaslade.

RepublikaFoto: Božidarac
Ljubimci na crvenom tepihu

Na otvaranju direktor ustanove Vladimir Kljajić je izjavio: ‘’Ljubimci nas čine srećnim i voljenim pa smo hteli na trenutak da im se odužimo i omogućimo da se zabave tim pre što opština Vračar ima najveći broj vlasničkih pasa’’.

Na događaju su prikazani i posebno odabrani klipovi, trejleri i drugi video sadržaj ljubimaca koji su postali influenseri u digitalnom svetu.

“Pet Oskar” je označio i početak uvođenja pet friendly odluke u Božidarcu nakon što je i osnivač ustanove gradska opština Vračar takođe omogućila da ponosni vlasnici sa svojim ljubimcima mogu ući u prostorije opštine, a od sada i u galerijski i koncertni prostor Božidarca.

U ostatku godine planirana je i izložba porteta kućnih ljubimaca, kao i formiranje zajedničkog registra kultuno-umetničkih i ugostiteljskih objekata koji su postali pet friendly na Vračaru uz pomoć beogradske opštine Vračar.

Fotografije sa crvenog tepiha pogledajte u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading