(VIDEO) Da srce prepukne! Odbranila je svoje štene, a onda je zavijala u pomoć

Autor: b92.net, Republika

Lifestyle

26.02.2019

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može nadoknaditi osećanja i brigu koju majka pruža svom detetu. Ova majka je doslovce plakala i zavijala tražeći pomoć. Njeno mladunče bilo je povređeno i ležalo je na trotoaru sa otvorenom ranom pored bandere.

RepublikaFoto: youtube.com/ Animal Aid Unlimited, India
Majka zavija zbog ranjenog mladunca

Dugo je zapomagala i tražila nekog da mu pomogne, sve dok neko od prolaznika nije pozvao ekipu spasilaca iz udruženja "Animal Aid Unlimited".

Oni su se u najkraćem mogućem roku organizovali i došli na mesto gde je majka čuvala štene. 

Oni su odvezli i majku i bebu u svoje prihvatilište i odmah su počeli sa pružanjem pomoći. Malom psu kasnije nazvanom Togli, očistili su ranu i ušili je. Pretpostavlja se da je bio napadnut od uličnih pasa, pa ga je majka odbranila. Međutim, ipak su uspeli da mu nanesu povrede. 


Sada je počeo dobro da se hrani, kao i njegova majka. U prihvatilištu su ove indijske organizacije koja pravi zaista velika čuda kada je spasavanje i lečenje životinja u pitanju, piše PetFace. 

Radnici i volonteri u ovom centru se svakodnevno staraju o Togliju i pored svakodnevnih terapija pružaju mu preko potrebnu ljubav, kako njemu, tako i njegovoj mami. 

U video-snimku u nastavku pogledajte njihovu akciju spsavanja ovog štenca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading