(VIDEO) Dokaz da vam s psom nikad neće biti dosadno

Autor: Republika

Lifestyle

06.02.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što krenemo na zabavni deo, moramo da naglasimo da imati psa znači biti odgovoran za život bića koje ne može da se brine samo za sebe.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ne treba udomljavati pse koji će kasnije završiti u azilu ili, vrlo verovatno, na ulici. Uvek treba dobro da razmislite pre udomljavanja jer briga o psima je veoma važna i da moramo se s pažnjom staramo o psima, prenosi Index. 

Ali kada se odlučite na taj korak, sledi prava zabava. Sa psima nikada nije dosadno. Oni će svojim čudnim i luckastim ponašanjem uvek začinjavati vaše dane. Lajaće na fen, valjaće i se u blatu, pokušavaće da uđu u televizor, puzaće i oponašati ljude. Nekada će biti premoreni pa će zaspati u čudnim pozama. 


Njihove reakcije i ponašanja biće neretko zabavni i zanimljivi. Ponekad će biti čudni i neshvatljivi i uvek, baš uvek će vas voleti. Zato vam sa sigurnošću možemo reći da je život sa psom bolji od života bez psa. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading