(VIDEO) Pogledajte nesvakidašnji pokušaj reanimacije štenca boksera: NIJE NI ČUDO ŠTO JE PREŽIVELO!

Autor: b92.net

Lifestyle

14.01.2019

03:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gotovo četiri miliona ljudi je bez daha pratilo video na poznatoj društvenoj mreži Facebook, u kojem se vidi kako čovek pokušava nekoliko minuta nadljudskim naporima da oživi maleno, tek rođeno štene boksera.

RepublikaFoto: pixabay.com

Mala ženkica je prestala da diše nakon što je mama slučajno sela na nju, što se vidi i u opisu videa. 

Vlasnik boksera nije želeo da se pomiri sa tim, da će ženka ostati bez svoje bebe, pa se svojski potrudio da je oživi. Dozivao ga je i ohrabrivao da se probudi. Mazio ga je, masirao maleno srce i lupkao ga po njemu. 


Kada je video da beba ne reaguje, počeo je da mu daje veštačko disanje usta na usta. Majka bokser je sve vreme bila pored vlasnika i nemo je posmatrala šta se dešava. Njen tužnjikavi pogled ga je preklinjao da spasi njenu bebicu. 



Na zaprepašćenje svih koji su gledali ovu dramatičnu scenu, štene je posle nekoliko trenutaka prodisalo u prekidima i počelo je polako da dolazi sebi. Čovek je uspeo da ga otrgne iz kandži smrti. 

Posle nekoliko trenutaka od traumatičnog iskustva, kučence se pridružilo svojoj braći i sestrama, kako bi dobilo hranu od majke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading