Osnovne boje, ali veštački tonovi kose biće najveći trend ove jeseni

Autor: Superzena.b92.net

Lifestyle

26.09.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom da je jesen i zvanično stigla, svetski frizeri su otkrili koje nijanse će obeležiti sezonu pred nama. Jedna od najpopularnijih je svakako šampanjac plava boja osvežena pastelnim mauve tonovima.

RepublikaFoto: Instagram.com/taranicolestylez
Hit nijansa

Za razliku od prošlogodišnje popularne šampanjac plave boje, ove godine će glavni trend biti plava osvežena ružičasto-sivim nijansama. 

Reč je o blago izbleđenim pramenovima, koji baš poput hajlajtera, daju efekat osunčane kose. 


Ipak, najvažnija je osnova te u zavisnosti od nje vaša plava može poprimiti zlatkasti odsjaj, u nekim slučajevima metalik, sivi ili breskvasti.

 

 

Kako bi uspeli da postignete ovaj neobičan izgled Tara Nikol kaže da bojite kosu uz pomoć bejbi lajt tehnike, a reč je o pramenovima koji imitiraju posvetljen izgled dečije kose tokom letnjih meseci. 


Ona će se odlično uklopiti na plavoj, ali i smeđoj kosi. A ako je vaša kosa već svetla ili je nedavno izblajhana, vi ste odličan kandidat za ovaj trend. 

 

 


- Ako četkicom izvlačite bejbi pramenove, ne farbajte sam koren kako pri izrastanju kose ne bi bio vidljiv izrastak - ističe Tara Nikol.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading