NAJSTARIJI RECEPT ZA MRŠAVLJENJE: Nema mu ravnog, a pravi se od samo 3 sastojka!

Autor: Republika

Lifestyle

29.08.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gubitak kilograma je proces u kojem je potrebno obratiti pažnju na niz faktora. Osim fizičke aktivnosti i kontrolisane ishrane, koja nikako ne uključuje gladovanje, u ovom procesu mogu vam pomoći i mali nutricionistički trikovi.

RepublikaFoto: pixabay.com
Uživajte u zdravom soku uz koji se i mršavi

Jedan od njih je i sok od tri moćna sastojka koji efektno smanjuje osećaj gladi, ubrzava metabolizam, daje energiju i pomaže telu da izbaci višak masnoća.

Napitak od jabukovog sirćeta i meda stari je saveznik u gubljenju kilograma, a sada mu se pridružuje grejpfrut koji, između ostalog, stabilizuje nivo šećera u krvi i efektno razgrađuje masti.

Sastojci: 1 šoljica soka od sveže isceđenog grejpa, 2 kašičice jabukovog sirćeta, 1 kašičica meda.

Priprema: Sve dobro izmešajte u blenderu dok se sastojci u potpunosti ne povežu. Sok popijte pre sva tri velika obroka (doručak,ručak, večera).

Postupak ponavljajte svaki dan 7 dana zaredom, zatim napravite pauzu od nedelju dana, kada opet možete da ponovite postupak. Ako ne podnosite gorčinu grejpfruta, svaki drugi dan ga zamenite sokom od sveže pomorandže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading