(FOTO) HIT OVOG LETA: Minimalistički manikir je u trendu!

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

15.07.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manikir koja mami poglede ne mora uvek da bude komplikovan. Ponekad je ono jednostavno zapravo najprivlačnije. Važno je samo da znate kako nešto da nosite, zbog drugih koji su svoje poglede usmerili na vas, ali i prvenstveno, zbog vas samih jer nema lepšeg od pogleda na damu punu samopouzdanja.

RepublikaFoto: Printscreen/Instagarm/paintboxnails
Foto: Ilustracija

Ponovno se vraćamo na ključnu reč kojom se vodimo ovoga leta bar kada je reč o manikiru - jednostavnost. Čini se da je sve što vam je potrebno za postizanje uspeha i izgleda savršenog letnjeg manikira zapravo: baza, lak za nokte i kreativnost. Sjajno je kod ovoga trenda što će ga obožavati i devojke koje vole minimalizam, ali i ononih koje vole chic look.

Oni spretniji koji vole DIY mogu u sami da isprobaju manikir koji će im se sjajno uklopiti u svaki letnji stajling, oni drugi kojima samostalan manikir nije baš najbolja strana, mogu ovih nekoliko predloga pokazati svojoj kozmetičarki. Sigurni smo da će biti oduševljena, jer joj neće oduzeti mnogo vremena, a rezultat će biti više nego zadovoljavaljući. 

 

Gold Bands ? replica of @nail_unistella

A post shared by Ash Crowe ?? (@astrowifey) on Feb 22, 2018 at 6:53pm PST

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading