BOLJE OD NAJSKUPLJIH TRETMANA: Uz ove namirice lice će vam izgledati savršeno

Autor: Republika

Lifestyle

21.05.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekada samo pametnim izborom sredstava možete da uštedite dosta novca, a ipak sebi obezbedite redovnu negu. Ovo su neki od saveta koje preporučujemo da isprobate.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ten 

Kako bi vam koža lica izgledala svežije, koristite čaj od kamilice. Jednu kašiku kamilice iz apoteke pomešajte sa vrelom vodom i ostavite da se kuva oko 30 minuta. Zatim prcedite i kada se ohladi dodajte jednu kašiku meda. Ova napitak pijte svakodnevno pre doručka. 

Gušće trepavice 

Jedan od najboljih načina za negovanje trepavica je prirodna mešavina ulja koju možete napraviti sami. Potrebna vam je jednaka količina ulja od badema, susama, ricinusa i čička i malo vitamina E. U teglici promešajte sve sastojke i time premažite trepavice uveče i ostavite preko noći. 

Nega ruku 

Za nežnu i svilenkastu kožu ruku potrebna vam je mala količina kreme za ruke pomešana sa sirćetom. Dve nedelje nanosite miks na ruke i rezultati će vas oduševiti. 

Jačanje i izbeljivanje noktiju 

Da bi vam nokti bili zdravi i negovani, potrebno je samo prste umočiti u sok od limuna. Presecite limun na pola i u svaku polovinu zaronite po jednu ruku. Neka stoje 15 minuta, zatim isperite ruke sapunom i vodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading