PLAVUŠE, OVO JE VAŠA GODINA: Nijanse boja kojima NIJEDNA ŽENA neće odoleti!

Autor:

Lifestyle

03.04.2018

00:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plava kosa je skoro uvek popularna, a zadnjih meseci sledeće nijanse plave kose posebno su tražene. Ako uskoro planirate da posetite frizera, razmislite o ove 3 nijanse koje su bar po društvenim mrežama najpopularnije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Izaberite vašu nijansu!

Medeno plava 

Medeno plava kosa izgleda posebno lepo nakon leta na preplanuloj koži. Zbog svoje prirodnosti, ovo je sigurno najbolji izbor za proleće i leto. Dobro stoji breskvastim i ružičastim tonovima kože.

 

 

@patrickta files ??? @brycescarlett @mimicuttrell ?

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on Nov 20, 2017 at 7:44pm PST

 

Platinasto plava

Platinasta plava je jako jako plava, gotovo bela boja kose. Odiše skandinavskim šarmom, ipak savetujemo da budete oprezni. Ako vam je prirodna kosa tamna, postići platinasto plavu kosu nije lak zadatak. Sigurno ne u jednoj poseti frizeru. Takođe je vodite računa o boji tena. Ako imate tamnu boju kože, bela kosa izgledaće neprirodno. Isto važi i za jako svetlu boju puti, jer u kombinaciji s ovako plavom kosu možete izgledati kao duh.

 

 

Tamni koren

Neke plavuše imaju tamnu kosu pri temenu jer su jednostavno zaboravile otići kod frizera, dok druge to i žele. Nekadašnji izrastak, sada je ostavljen namerno. Naravno, već znate da je reč o popularnoj  tehnici zvanoj balajaž s pomno napravljenim prelazom između svetle i tamne kose. Prednost ove tehnike je da ćete morate ređe posećivati frizera, ali isto tako ako želite da izraste vašu prirodna boja kose, to bez problema možete učiniti. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading